Slik får du den beste verdien for din oddsbonus

Gjør dette for å få den beste verdien for din oddsbonus. Hvordan maksimere gevinsten din fra en oddsbonus. Slik får du den beste verdien for din oddsbonus.

Slik får du den beste verdien for din oddsbonus

Få den beste verdien på din oddsbonus

  1. Spill kun når ditt spillselskap har de beste oddsene. Det er viktig når du vil spille gjennom en oddsbonus at du ikke gir bort noe gratis. Derfor bør du se nøye ut i en oddssammenligning og se at du får gode eller helst beste odds sammenlignet med andre spillselskaper på hva du vil satse på.
  2. Sats på kamper med høy tilbakebetaling. Uansett hva du tror på en bestemt kamp, ​​er det viktig at spillselskapene har toppet oddsen på den aktuelle kampen. Dette er vanligvis tilfelle i Champions League, Premier League, Tippeligaen og alle store mesterskap som EM og VM. Her har du som spiller ofte mellom 98-100% tilbakebetaling hvis du velger å se på tre eller flere spillselskaper. Hvis du lykkes med å få 100% refusjon på alle spillene dine med bonusen, kan du i utgangspunktet spille gjennom bonusen uten risiko.
  3. Bare spill med verdi (Value Bet). Å spille gjennom en bonus er bra og gir gode startkontanter når du satser. Men noe som er enda viktigere er at du i det lange løp setter innsatser med verdi (Value bet). Det er verdispillene som gjør deg til en vinner i det lange løp. Du finner verdispill når du har bedre kontroll enn de som setter oddsen og ser at oddsen er for høy. Verdispill kan med fordel også finnes i live betting, ettersom tippeselskapene ofte er for trege med å senke oddsen.

Få en ekstra stor oddsbonus

En annen ting å huske på er å sørge for å ta en oddsbonus når den er så stor som mulig. Spillselskapene bytter bonus ofte og da er det viktig å ta bonusen når den er så stor som mulig. Hold derfor øye med Betsmarts bonusliste for å se gjeldende bonuser.