Bet365 startbonus 2020 til nye spillere – 1000 kr

Bet365 startbonus 2020 kan nå tilby en bonus til norske spillere, der du får en bonus tilsvarende ditt innskudd opptil 1 000 kr. Det kan gi en super start på spillet ditt på Bet365.

Spill med startbonus på Bet365

Enkelt å komme i gang med Bet365 startbonus 2020

For å dra nytte av dette Bet365 oddsbonus tilbudet må du bare åpne en konto, gjøre et kvalifiserende innskudd og så aktivere bonusen fra kontoen din. Det som er fint med denne fremgangsmåten er at hvis du har gjort flere innskudd allerede kan du velge å beregne bonusen på det beløpet som gir deg mest penger å spille for.

Bonusen du mottar er spillkreditter, som du kan bruke for å betale spill enten for seg selv eller kombinert med kontanter. Det er ingen omsetningskrav på gevinstene fra spillkreditter.

Litt om vilkår og betingelser for denne bonusen fra Bet365

Hvis du har brukt tilsvarende bonuser hos andre aktører, er du sannsynligvis allerede kjent med noen av disse vanlige vilkårene:

  • Bonusbeløpet kan bare brukes til spill, og ikke utbetales. Samtidig er det som nevnt faktisk ikke noen omsetningskrav på gevinster fra disse spillkredittene, det er relativt uvanlig.
  • Når du vinner med spillkreditter er det nettogevinsten som utbetales, altså ikke beløpet i spillkreditter. Det kan altså faktisk lønne seg å velge spill som ikke har ekstremt lave odds, i hvert fall hvis du har lyst å sitte igjen med et litt større beløp å spille med.
  • Det stilles noen krav til hvilke odds du kan bruke spillkredittene på for at gevinster skal overføres til beløp som kan utbetales, det enkleste er å følge med på dette i prosessen når du velger spill.

Du finner alle de detaljerte vilkårene på nettsidene til Bet365, men som vanlig er det greit å se på bonuser som denne som en mulighet for å få en hel masse ekstra spill uten å betale for det. Reglene for utbetaling kan være relativt kompliserte, men så lenge som du uansett skal spille videre for saldoen har det egentlig ikke noe å si. For 1 000 kroner kan du få en mengde ekstra spill på ulike kamper og odds.

Åpningstilbud 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365 bookmakere. Bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder. 18+

Til Bet365