Betsafe oddsbonus og vilkår

Favoritt hos Ola Nordmann

Premier League har nå stoppet og en av gigantene, Manchester City, har hatt en bra sesong. Betsafe, Manchester City sin partner, har hatt en nærmest like god sesong. Spilleselskapet er kommet på tunga hos alle nordmenn. Med sine stilfulle nettsider, fantastiske oddsbonuser og gode vilkår for spillerne, er det ikke rart at spilleselskapet fort har blitt en favoritt for Ola Nordmann. Tiden med norsk tipping er over, og det er nye giganter som Betsafe som frister norske tippere med sine banebrytende bonuser. Hos Betsafe er velkomstbonusen og servicen, med mange oddsbonuser og kampanjer, så gode at du nærmest river deg i håret. Folket flokker ikke til dette spilleselskapet uten grunn. Betsafe er rett og slett best i bransjen, og det gjenspeiles spesielt i deres innskuddsbonus.
Les mer og registrer deg på Betsafe

Betsafe oddsbonus

En hvilepute for nye spillere

Betsafe sin velkomstbonus gjør at kunden får en varm og god følelse i hjertet. Det er vel lite som gjør at du føler deg mer velkommen enn gode gaver? Om du registrerer deg i dag, kvalifiserer du deg for et gratisspill. Nye kunder som foretar et innskudd på 200 kroner eller mer, får et gratisspill til en verdi av 250 kroner. Hvis du ikke vinner spillet, får du et nytt gratisspill neste uke. Her er det objekter på rekke og rad som du kan utforske. Med disse 250 kroner kan du prøve ut en rekke spill over diverse grener, og vinne og feile uten bekymringer. Bonusen er dermed en perfekt mulighet for deg som nybegynner. Er du bekymret for å tape penger på grunn av din uerfarenhet, er Betsafe sin bonus din perfekte hvilepute for de første spillene du setter. Betsafe ønsker alle typer spillere velkommen med deres bonuser, og her er det virkelig noe for alle og enhver.

Betsafe oddsbonus – Noe for enhver

Er du en erfaren tipper på utkikk etter gode bonuser er Betsafe definitivt et godt alternativ for deg. Med 250 kroner i gratisspill å hente, er det store muligheter for å cashe inn en god gevinst med dine ferdigheter. Omsetningskravet til bonusen hos Betsafe er også en av de desidert rimeligste i markedet i dag. Nettogevinsten må omsettes kun 1 gang, noe som betyr at du fort brenner gjennom dette. Spillene må kun settes til en odds på 1.5. Mulighetene for hvilke spill du kan sette bonuspengene på er nærmest uendelig, og Betsafe har garantert spill du kan sikre deg gevinsten med. Om du er en erfaren spiller, utfordrer Betsafe deg til å hanke inn bonusen med dine ferdigheter. Alt som trengs, er et par klikk.

Vann i munnen

Registrering hos Betsafe er enkelt, og med en gang du fullfører prosessen, får du ditt gratisspill fra Betsafe rett inn på spillekontoen. Du kan med andre ord registrere deg rett før kamp, og sette pengene på spill på null komma niks. Du kan være den neste som går inn i historien som en Betsafe bonus tyv. Her er det bare å rappe til seg gratisspill i bøtter og spann. Den avslappende ferien, eller nye tv-en du har drømt, er begge rett rundt hjørnet om du registrerer deg i dag. Det er så latterlig enkelt å spille med Betsafe. Det er null risk for deg å spille med gratisspill, og dermed trenger ikke du å stresse eller slite med tippingen. Len deg tilbake og nyt en god dose med gratis spill da vel.
Til Betsafe

Regler og vilkår

Betsson, Betsafe og Nordicbet drives av BML Group Ltd. Det er et maltesisk selskap med registeringsnummer C-34836. BML Group Ltd er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisens MGA/CRP/108/2004.