Betsafe oddsbonus og vilkår

Favoritt hos Ola Nordmann

Premier League har nå stoppet og en av gigantene, Manchester City, har hatt en bra sesong. Betsafe, Manchester City sin partner, har hatt en nærmest like god sesong. Spilleselskapet er kommet på tunga hos alle nordmenn. Med sine stilfulle nettsider, fantastiske oddsbonuser og gode vilkår for spillerne, er det ikke rart at spilleselskapet fort har blitt en favoritt for Ola Nordmann. Tiden med norsk tipping er over, og det er nye giganter som Betsafe som frister norske tippere med sine banebrytende bonuser. Hos Norsk Tipping får man ingen god velkomst. Hos Betsafe derimot er velkomstbonusen og servicen, med mange oddsbonuser og kampanjer, så gode at du nærmest river deg i håret. Folket flokker ikke til dette spilleselskapet uten grunn. Betsafe er rett og slett best i bransjen, og det gjenspeiles spesielt i deres innskuddsbonus.
Les mer og registrer deg på Betsafe

Betsafe oddsbonus

En hvilepute for nye spillere

Betsafe sin velkomstbonus gjør at kunden får en varm og god følelse i hjertet. Det er vel lite som gjør at du føler deg mer velkommen enn gode gaver? Om du registrerer deg i dag, kvalifiserer du deg for en 100 % innskuddsbonus opp til hele 2000 kr. Setter du inn makssummen for bonusen, får du dermed hele 4000 kr å spille for i Betsafe sitt vide spillelandskap. Her er det objekter på rekke og rad som du kan utforske. Med hele 4000 kr å spille for, kan du prøve ut en rekke spill over diverse grener, og vinne og feile uten bekymringer. Bonusen er dermed en perfekt mulighet for deg som nybegynner. Er du bekymret for å tape penger på grunn av din uerfarenhet, er Betsafe sin bonus din perfekte hvilepute for de første spillene du setter. Betsafe ønsker alle typer spillere velkommen med deres bonuser, og her er det virkelig noe for alle og enhver.

Betsafe oddsbonus – Noe for enhver

Er du en erfaren tipper på utkikk etter gode bonuser er Betsafe definitivt et godt alternativ for deg. Med hele 2000 kr i bonuspenger å hente, er det store muligheter for å cashe inn en god gevinst med dine ferdigheter. Omsetningskravet til bonusen hos Betsafe er også en av de desidert rimeligste i markedet i dag. Kravet er kun på 6 ganger innskuddet ditt, noe som betyr at du fort brenner gjennom dette. Spillene må kun settes til en odds på 1.8. Mulighetene for hvilke spill du kan sette bonuspengene på er nærmest uendelig, og Betsafe har garantert spill du kan sikre deg gevinsten med. Om du er en erfaren spiller, utfordrer Betsafe deg til å hanke inn bonusen med dine ferdigheter. Alt som trengs, er et par klikk.

Vann i munnen

Registrering hos Betsafe er enkelt, og med en gang du fullfører prosessen, får du bonuspengene fra Betsafe rett inn på spillekontoen. Du kan med andre ord registrere deg rett før kamp, og sette pengene på spill på null komma niks. Spillere over hele Norden får vann i munnen av å tenke på en slik bonus som Betsafe presenterer. Du kan være den neste som går inn i historien som en Betsafe bonus tyv. Her er det bare å rappe til seg bonuspenger i bøtter og spann. Den avslappende ferien, eller nye tv-en du har drømt, er begge rett rundt hjørnet om du registrerer deg i dag. Bonuspengene skriker rett og slett etter å bli brukt, og det er så latterlig enkelt å spille med Betsafe sine penger. Det er null risk for deg å spille med bonuspengene, og dermed trenger ikke du å stresse eller slite med tippingen. Len deg tilbake og nyt en god dose med gratis spill da vel.
Til Betsafe