Betsson oddsbonus og vilkår

Avslapning og spenning

Betsson klassifiseres ofte som hele Norges spilleselskap. Det er ikke uten grunn at de har fått denne statusen. Kjendiser som John Arne Riise og Tone Damli Aaberge har backet opp denne giganten på bakgrunn av deres spisskompetanse. Betsson vet å ha det gøy og tar brukerne sine med på eventyrlige reiser. Tipping har gjennom historien vært en viktig pustepause fra det hektiske livet nordmenn.

Den dag i dag er det kanskje viktigere enn noensinne, ettersom samfunnet er fylt med stress og lite avslapning. Betsson løser problemet med sine løsninger, og deres insentiver er blant de beste i klassen. Betsson blander spenning og ro i en avhengighetsskapende mix, en mix som historisk har fungert som en veldig komfortabel pute etter en lang arbeidsuke. Hva er vel bedre enn å lene seg tilbake og se på sport i godstolen, samtidig som man setter et par kroner på favorittlaget? Betsson gir deg tilgang på spill fra alle verdens hjørner til ypperlige odds. Nå trenger du heller ikke bekymre deg for å ikke ha nok penger å spille med. Betsson har nemlig den desidert beste bonusen i markedet tilgjengelig for deg akkurat nå.
Les mer og registrer deg på Betsson

Betsson oddsbonus

Betsson oddsbonus utenom det vanlige

Betsson liker lojale og eventyrlystne spillere. De liker også spillere med store ambisjoner. Oddsbonusene til Betsson er tilpasset spillerne deres, og reflekterer de aller beste betterne i Norge. Nye kunder som gjør sitt første innskudd, får 100% bonus opp til 1000 kroner. Sett inn 1000 kroner, og du vil ha 2000 kroner å spille med. En skal virkelig komme opp med gode argumenter for ikke å spille med andres penger. Hva er vel bedre enn å kose seg med favorittlaget og spille utallige spill med penger som ikke er dine? Kanskje vinner du den store potten med bonuspenger og casher ut umiddelbart.

Betsson vet å gi deg tilgang på spillene du vil ha. Hos Betsson finner du faktisk nærmest garantert det du vil ha. Fra populære sporter som fotball og basketball til mer uortodokse sporter som darts og snooker, har Betsson hele 65000 arrangementer årlig. Da skal det faktisk litt til for at du ikke skal finne noe som passer deg. Tilbudet på fotball er spesielt godt, og du kan spille på alle de store ligaene, eller de mindre om det skulle interessere deg. Med det dobbelte av innskuddet og opp til 1000 kr i bonus å spille for, bør det være mulig å prøve seg på mange forskjellige odds i mange forskjellige markeder.

Registrer deg i dag

Alt du trenger for å gjøre for å motta Betsson sin oddsbonus er å registrere deg i dag, gjøre et innskudd, og viktigst av alt, kose deg i Betsson sitt endeløse utvalg. Betsson vet hva du trenger etter den langsomme hverdagen. Deres tilbud møter ditt behov, og du kan slappe av og nyte favorittlaget på tv samtidig som du føler spenningen sitre i kroppen. Det skal litt til å bli hele Norges yndling, og Betsson har gjort seg fortjent til denne klassifikasjonen. Med over 140000 fornøyde spillere er det ingen grunn til at du ikke kan bli den neste til å traske smilende og lettet ut av deres nettsider. Legg bekymringene til side og la Betsson løse dine problemer med hodepiner fra ukens aktiviteter. Betsson sin oddsbonus er bare starten på et eventyr som tar deg dit du vil. Er du av typen som satser store gevinster på risky spill og virkelig spiller for å bli millionær? Eller er du kanskje typen som rolig bygger opp en gevinst over tid? Uansett er Betsson og deres oddsbonus et ypperlig tilbud for deg.
Til Betsson

Regler og vilkår

Betsson drives av BML Group Ltd. Det er et maltesisk selskap med registeringsnummer C-34836. BML Group Ltd er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisens MGA/CRP/108/2004.