Expekt oddsbonus og vilkår

Et spilleselskap av de sjeldne

Den svenske drømmen om dominans i spilleselskap markedet startet for over et ti år siden. Da Christian Haupt og Conny Gesar startet Expekt var det med en visjon om å være en trendsetter i markedet. Den visjonen har blitt oppfulgt og det så til de grader. Med et fokus på innovasjon har Expekt tritt og ofte vært en av de første i markedet til å lansere tjenester. For eksempel da selskapet lanserte poker på sine nettsider, mange år før de nærmeste konkurrentene. Som forventet fra Expekt sin side utviklet poker seg nærmest til en folkesport, og dette er en av de mest etterspurte spillene hos norske spilleselskaper.

Allikevel er det nok odds og spill som Expekt mynter sin største prioritet og stolthet på. Det ligger i historien til Expekt at spillerne skal nyte en funksjonell og stilren plattform ved sine spill på oddsen. Expekt kjemper daglig for at deres sider skal være de enkleste å navigere, og det er et konstant fokus på kundeservice. En kan enkelt og greit konstatere at Expekt setter kundens velværelse høyere enn sine egne potensielle inntekter. Dette betyr 1.8 millioner fornøyde kunder årlig.
Les mer og registrer deg på Expekt

Expekt oddsbonus

Sportsbook i verdensklasse

Spilleselskapet som startet som en liten bedrift i Sverige har i dag utviklet seg til en Nord Europeisk stormakt. Veien var lang og hard, men med pågangsmot og innovasjon har Expekt etablert seg blant de aller mest anerkjennende spilleselskapene. Mye av dette bunner i den fantastiske sportsbooken Expekt tilbyr, en sportsbook som en enkelt kan argumentere at er i verdensklasse. Her finner du alt av store og små sportsarrangementer verden rundt, og du kan til og med spille på eventer som ikke er relatert til idrett, som for eksempel politikk.

Innenfor hvert arrangement tilbyr også Expekt en rekke forskjellige spill du skal se langt etter hos andre aktører i markedet. Målet er at du skal ha en større variasjon, selv i kamper i mer ukjente land. Enda bedre er oddsen Expekt tilbyr. Med kravstore kunder i Nord Europa har det blitt banet for ekstreme odds. Disse er mye høyere enn markedet generelt, og dette gir deg en større sjanse for å gå hele veien til topps. Det er også enda enklere å finne fram til spillene, og å sette spillene, hos de kundevennlige menyene til Expekt. Med bedre organisering, større tilbud og de beste bonusene i markedet, er Expekt meget stolt av sin sportsbook.

Bonusene som gir deg hakeslepp

Oddsbonusen til Expekt er i grunn ganske simpel. Den er rett og slett den beste i markedet. Med 100 % i innskuddsbonus opp til 500 kr er det ikke rart at spillerne flokker til dette spilleselskapet. Slike prosenter for så høye innskudd er sjelden kost, selv i et så kompetitivt marked. Omsetningskravene for oddsbonusen er også meget rimelige og enkle å oppfylle. Alt du trenger å gjøre er å omsette 8 ganger summen og på spill til odds 1.60 eller mer. Med et så bredt spekter av eventer og spill hos Expekt bør ikke dette være noe problem for spillere som vet hva de holder på med. Gode bonuser står sentralt hos Expekt, og du kan forvente oddsbonuser og gode kampanjer også i fremtiden. Det er noe eget ved å tilfredsstille nordiske kunder, og dette er noe Expekt har lang erfaring med. Erfaring sier at nordmenn spesielt vil ha mer enn et spilleselskap, og at god service og enda bedre bonuser er det viktigste i valget av spilleselskap. Med det i minnet bør ikke valget være så vanskelig neste gang du skal spille på oddsen.
Til Expekt