Folkeriket.com – Ny sportsbook med god oddsbonus

Er du på jakt etter en god oddsbonus? Da kan sportsbooken til Folkeriket.com med sin oddsbonus være noe for deg. Les videre for å finne ut av om denne bonusen er noe for deg!

Folkeriket.com - Ny sportsbook med god oddsbonus

Hva består Folkeriket bonusen av?

Hos Folkeriket.com vil du få en bonus på 100 % opptil hele 1000 norske kroner. Dette betyr at hvis du setter inn 1000 kroner på din nyregistrerte konto hos Folkeriket.com, vil du få 1000 kroner ekstra av Folkeriket.com til å spille for. Dette gjør at du kan ha det dobbelt så gøy!

Det du må gjøre for å motta bonusen din er å registrere deg som ny kunde.

Folkeriket oddsbonus har et omsetningskrav på 6x. Du må velge minst 2 valg som minimum har en odds på 2.00. Som de aller fleste andre bonuser, så har også Folkeriket.com en utløpstid på bonusen. Dette betyr at du må bruke bonusen innen 30 dager etter at den er aktivert. Det skal gi deg god tid til å benytte bonusen og prøve alle de spennende sportsspillene som Folkeriket.com har å by på!

Mer informasjon

Gå inn på Folkeriket.com sine kampanjesider. Her vil du få relevante begrep som omsetningskrav, prosent i en bonus og andre ting forklart. Det er også greit å vite om alle spillene teller like mye mot omsetningskravene. Dette er også noe du vil finne svar på her. Hvis du vil finne mer spesifikk informasjon, kan du også finne dette på den bonusen du velger på sine regler og vilkår. På kampanjesiden vil du også få en god oversikt over hvilken andre bonuser som også er tilgjengelig.

Noe som er sikkert er det at Folkeriket.com virkelig setter pris på sine kunder og vil gi dem det beste de har å tilby. Det er nettopp derfor at utvalget av bonuser er så stort, men også derfor det tilbys en rekke ulike typer sport. Du vil garantert finne noe som passer til din smak. De har ikke bare en enormt brukervennlig hjemmeside, men de har også en kundeservice som står på om det er noe du skulle ha spørsmål om!

Les også om Norges beste oddsbonuser 2021.