Guts oddsbonus og vilkår

Kundens behov først

Markedet for spilleselskap har kanskje aldri vært mer kompetitivt. Selv selskap som har vært i bransjen i flere tiår sliter med å holde tritt med alle de enestående bonusene de nye selskapene spytter ut nærmest daglig. Her er det mange om beinet, og det lover bra for dine muligheter for en god opplevelse med spill. Guts er en av aktørene som bekymrer seg fint lite for å gå konkurs i det harde markedet. Dette er simpelthen fordi Guts er en markedsleder på så mange fronter innenfor bransjen.

Først og fremst står Guts for en profil som setter kunden over profitten i deres daglige drift, og dette synes tydelig av deres forsøk på å levere en ypperlig bonus, de høyeste oddsene og en nettside som rett og slett er ekstremt vakker å se på. Selskapet vet hva det vil si å gjøre nordmenn og nordiske kunder glade, og det er her de først og fremst har siktet seg inn. Videre er mobilversjonen av Guts en ren nytelse for nordmenn i farta, og dette er kanskje hvor Guts vokser aller raskest. Med nordmenn som har mer hektiske liv og er mer på farta enn noensinne, betyr en god mobilversjon ofte forskjellen på en god og dårlig dag.
Les mer og registrer deg på Guts

Guts oddsbonus

Oddsen gjennom taket

Der Guts tilbyr enestående kundeservice, stilrene nettsider og en rask og flott mobilversjonen, skulle en jo tro at oddsene deres var lave og ugunstige for å kompensere utgiftene. Dette stemmer derimot ikke om en tar en kjapp titt på sportsbooken. Her er oddsene så høye at man nesten må gni seg i øynene for å tro det en ser. Utvalget, både før kamp og live er heller ikke til å kimse av. Sporter og ligaer fra alle verdens hjørner er representert i Guts sitt mangfoldige utvalg av spill.

Dette går derimot ikke på bekostning av organisering, ettersom Guts unektelig har en av de best organiserte menyene i markedet. Der andre spilleselskaper ofte bare viser resultatet i kampen, mener Guts at spillerne fortjener mer. Derfor tilbys det dyptgående statistikk og informasjon vedrørende ethvert arrangement, slik at du kan analysere ditt neste live spill i dybden. Kampbildet som vises på en bane, registrerer enhver hendelse og det blir nærmest som å se på selv. Selv om andre spilleselskaper tilbyr lignende tjenester, er Guts sin egen tjeneste i en klasse langt over markedet generelt.

Uvirkelige bonuser

Når de fleste innser hvilken fantastisk side Guts er, men organiserte og funksjonelle menyer, høy odds og god kundeservice, er det lett å tenke at dette må ha gått utover det siste, og for mange nordmenn mest viktige aspektet, nemlig bonusene. Her er nordmenn kravstore og takker kun ja til det aller beste. Da er det jo en frisk overraskelse at Guts også er på toppen her. Selskapet har nemlig som hovedprioritet å gi overskuddet tilbake til kunden, slik at spilling på deres sider blir, om mulig, enda gøyere.

Ved ditt første innskudd hos Guts får du i dag 100 % i bonus opp til 1000 kr. Med andre ord får du hele 2000 kr å spille for ved et lite innskudd på 1000 kr. Reglene for bonusen er også blant de enkleste og rimeligste i markedet. Omsetningskravet er kun på 8 ganger bonusen og innskuddet, noe som er relativt lavt. Med det enestående utvalget av spill hos Guts bør det heller ikke være et nevneverdig problem å finne spill over 2.0 i odds, som er minimumsoddsen du er nødt til å sette spillene på. Guts er ikke et spilleselskap som er ute etter urealistiske profitter. Tvert om, de er et selskap som har dine interesser på agendaen.
Til Guts

Relger og vilkår

Rizk.com og Guts.com drives av Zecure Gaming Limited, et selskap registrert i Malta med registreringsnummer C69036. Zecure Gaming Limited er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisensnummer MGA/CRP/108/2004-05.