Hvilken er Norges beste oddsbonus 2019

For bare et par snaue tiår siden var Norsk Tipping fortsatt nordmenns eneste valg når det gjaldt oddsen. Her satte vi spill på alt fra norsk 4. divisjon til Premier League ved å fylle ut kuponger og levere på kiosken eller butikken. De dagene er naturligvis over, og i dagens samfunn foregår alt over nett. Det er mange ting som har endret seg i spilleprosessen. Men den kanskje aller største endringen har kommet i form av bonuser. Disse er gunstige goder som spilleselskapene bruker aktivt for å hanke inn nye spillere. Fra selskap til selskap, så varierer bonusene meget bredt. Du kan få alt fra et par hundrelapper til flere tusen kroner. Enkelte selskap tilbyr også gratis spill og andre goder inkludert i sine bonuser.
Norges beste oddsbonus 2019 på Betsson

Hvilken er Norges beste oddsbonus 2019

En jungel av bonuser

Det er i det hele tatt et ganske så uoversiktlig landskap med mye informasjon å sette seg inn i dersom en skal mestre dette med bonuser. Da er det i hvert fall greit å vite om den aller beste oddsbonusen Norge har å by på i inngangen til 2019. Et nytt år betyr nye muligheter for store gevinster. Hva er vel da bedre enn Betsson sin heseblesende oddsbonus?

Det som først og fremst slår en bruker ved en bonus er summen. Ofte blir vi helt med bare vi ser summer over tusenlappen, rett og slett fordi det er litt sjeldent. Det er derimot lurt å gjøre litt ekstra research før en hopper på disse. Betsson er nemlig et av de selskapene som virkelig tar bonuser på alvor. Dersom du går glipp av deres oddsbonus fordi du hoppet på andre, fristende bonuser først, så vil du mest sannsynlig rive deg selv i håret.

Norges beste oddsbonus 2019

Med over 140000+ fornøyde spillere, så har Betsson musklene som skal til. Det er derfor de er i stand til å tilby deres massive bonusen. Betsson oddsbonus lyder på 100% i bonus opp til 5000 kr. Disse summene er helt uhørte innen markedet. Med slike summer gratis penger, så er det nesten skummelt hva du kan utrette i markedet. Enten du er nybegynner eller en erfaren tipper, så holder disse summene deg gående lenge, slik at du kan ta fatt i de aller største gevinstene. Spill uten bekymringer for å hele tiden spille med egne penger. Godta den gaven denne oddsbonusen fra Betsson virkelig er!