John-Arne Riise og Betsson bonus gir deg 2000 kr

Der Tone Damli Aaberge tidligere var frontfiguren for Betsson, så er det nå John Arne Riise som har tatt over. Den tidligere norske fotballspilleren hadde virkelig en eventyrlig karriere, og med seire i diverse ligaer, ikke minst Champions League, så er John Arne Riise utvilsomt en av Norgeshistoriens beste spillere. Det er nok nettopp derfor at Betsson valgte akkurat han som en frontfigur. Men han gjør også en meget god jobb i å reflektere det at Betsson er blant de største også. Få din Betsson bonus her.

John-Arne Riise og Betsson bonus gir deg 2000 kr

Betsson bonus gir deg 2000 kr

Uansett hva du mener om John Arne Riise, så kan du ikke si deg uenig i gratis penger, da spesielt fra spilleselskapene. De deler ut bonuser i hytt og pine, men her gjelder det å holde tunga rett i munnen og velge de anerkjente spilleselskapene. Det er tross alt der betingelsene, og ikke bare pengesummen i bonusen, faktisk er bra. Betsson, med John Arne Riise på laget, tilbyr i dag en fantastisk bonus på opp til 2000kr.

Grip bonusen før det er for seint

Betsson har en historie for å komme med slike store bonuser. Men en skal aldri ta noe for gitt. Denne bonusen er bare en av mange fantastiske bonuser de har hatt gående over årene, men det betyr ikke at en bare skal lene seg tilbake i godstolen og vente på den neste. Her gjelder det å handle umiddelbart og få med seg bonusen før det blir for seint. Betsson odddsbonus i Sverige er 1000 kr.

Få din bonus

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Betsson i dag og registrere deg. Deretter kan du sette inn mellom 100kr og 2000kr. Betsson vil da matche ditt innskudd med en 100% bonus. Med andre ord, setter du inn 100kr, så får du 100kr ekstra å spille for. Samtidig, dersom du setter inn 2000kr, så får du 2000kr ekstra å spille for.

Med andre ord er det snakk om å potensielt hanke inn 2000kr som er helt risikofrie i henhold til spill. Betsson er kjent for slik praksis, men grip din bonus før det blir for seint, slik at du kan vinne store gevinster med gratis penger.
Til Betsson