Mobilebet oddsbonus og vilkår

Spill hvor du vil

Høsten er i full gang med å starte og de aller fleste av oss er enten tilbake i skole eller jobb. Livet kan fort bli hektisk, og dette er et fenomen vi har sett bygge seg opp i samfunnet over de seneste årene. Betting og spill på nett har blitt et meget populært virkemiddel i Norge for å bekjempe stresset. Allikevel er de fleste spilleselskaper i stor grad begrenset til enten PC eller Mac. Det var her Mobilebet først og fremst så sin inntreden i markedet, og det er her de fortsatt står sterkt i dag. Selv om Mobilebet også tilbyr tjenester over PC og Mac, er det først og fremst mobiltjenestene som tiltrekker kundene her.

Mobiltjenesten er simpelthen av en helt egen klasse, og det er derfor kundene strømmer til. Mens nordmenn er på farten ønsker de å kunne spille pengespill, og det blir for tungvint å ta med seg en laptop rundt. Derfor er en mobilvennlige bettingside redningen for mange. Funksjonelt og organisert er gode stikkord for Mobilebet sin mobiltjeneste, og det er simpelthen en nytelse for folk i farten. Kanskje er det derfor Andre Villa, hele Norges FMX stjerne, er ambassadøren for spilleselskapet.
Les mer og registrer deg på Mobilebet

Mobilebet oddsbonus

Sportsbooken som er tilpasset deg

Når en er på farten har en knapt tid til å spise. Da passer det dårlig med treg fart og uorganiserte menyer. Spesielt på mobil vil dette være et problem hos de fleste spilleselskaper, ettersom deres sider ikke er tilpasset mobilbrukere. Det var her Mobilebet så for seg en visjon om å opprette en sportsbook som var raskere, bedre organisert og tilpasset mobilen, slik at nordmenn kunne tippe når de ville og hvor de ville. Dette har Mobilebet så til de grader levd opp til, og denne sportsbooken er virkelig tilpasset folk i farten. Selv om sportsbooken er meget organisert, går ikke dette på bekostning av utvalget. Utvalget hos Mobilebet er nemlig minst like godt som ellers i markedet, men i tillegg får du bedre organisering. Mobilebet tilbyr nemlig alt av store og små idrettsarrangementer som kan tenkes, hele verden rundt. Disse blir også tilbudt til noen av de høyeste oddsene i markedet, slik at du både kan ha det gøy og vinne mer. Mobilebet ønsker å gi de høyeste oddsene fordi de mener at eksperterfaringen din fortjener en bedre utbetaling.

Spill med gratis penger

Hos de fleste spilleselskaper er service, funksjonalitet og oddsen presset ned til det laveste nivået, slik at bonusene kan være høy og tilbudet virke som en god deal for spillerne. Her mener Mobilebet at det virkelig må taes i et tak. For kravsterke nordmenn holder det ikke kun at en ting er på plass. Mobilebet gir deg gode betingelser utenom bonusene og ikke på tross av bonusene. Bonusene er nemlig fantastisk her, og av det heller sjeldne slaget i et meget kompetitivt marked. i dag må du velge mellom to 2 innskuddsbonuser hos Mobilebet.

Den første lyder på 100 % bonus opp til 2000 kr. Her er omsetningskravet 8 ganger innskuddet til en minimumsodds på 1.80. Den andre innskuddsbonusen lyder på 500 % opp til 500 kr. For denne bonusen er omsetningskravet nesten det samme som for den første bonusen, nemlig 8 ganger innskuddet til en minimum odds på 1.75.
Til Mobilebet