NordicBet oddsbonus til nye spillere i Norge

NordicBet gir alltid gode bonuser til sine spillere, og tar også veldig godt imot sine nye spillere. Med gode velkomstbonuser vil alle som blir med Nordicbet få gode muligheter for en god start på en spennende tid. NordicBet oddsbonus med opp til 1000 kr i gratisspill på dine 3 første innskudd.

Spill med oddsbonus på NordicBet

NordicBet oddsbonus til nye spillere i Norge

NordicBet oddsbonus til nye spillere

NordicBet er godt kjent for sitt fokus på nordisk og norsk fotball på alle nivåer. Med sin gode oddsbonus til nye spillere i Norge kan du spille for opptil 1000 kr gratis på lag fra øverste nivå og lavere divisjoner over hele Norden, og verden generelt.

Som nytt medlem i NordicBet holder det med å åpne en konto og gjøre ditt første innskudd så vil du automatisk, og umiddelbart, motta 250 kr som kan benyttes til spill på en valgfri sport. Ved andre innskudd på minst 200 kr vil du motta nye 250 kr som kan settes på hvilken sport du måtte ønske. Etter et tredje innskudd på minst 500 kr så vil nye 500 kr gis deg som bonus og disse kan igjen settes på en valgfri sport.

Utvalget til NordicBet er unikt i bransjen med muligheter for spill på alle nivåer i Norge og Norden. Ønsker du å spille på tabellposisjonen ved endt sesong i 7 divisjon, avdeling 3 i Østfold eller på hvem som vinner Eliteserien så er valget ditt.

Flere bonuser finner du på betting365.nu

Unik og personlig

NordicBet har gjort det til en æressak å tilby deg som spiller det aller beste i oddsspill, online-casino og alt du kan tenke deg å prøve av spill og moro. Det samme gjelder for servicenivået om du som kunde hos NordicBet skulle ha noen spørsmål eller trenger hjelp til alt relatert til tjenestene de tilbyr – døgnet rundt.

Tilbudet og mangfoldet i spillobjekter står ikke tilbake for noe annet som er tilgjengelig i den store jungelen der ute. Dette kombinert med oddsbonusene, det unike tilbudet med spill på lavere divisjoner og eksperter fra øverste hylle blir spillopplevelsen på NordicBet annerledes enn hos mange andre sammenlignbare spillselskaper. Som ny spiller vil oddsbonusen gi deg mange gode og spennende opplevelser på alt fra spill med liveodds til lekre kombinasjoner du kan sette sammen med hjelp fra NordicBets egne eksperttips.

Bruk litt tid og se hvilke muligheter du har og nyt godt av oddsbonusen fra NordicBet.
Til NordicBet