NordicBet oddsbonus og vilkår

Stor aktør med store ambisjoner

NordicBet er en av aktørene som virkelig har vært i markedet lenge. Med store ambisjoner om å tilfredsstille de kravstore nordiske kundene ble NordicBet dømt nord og ned av normene i det nordiske samfunnet. Normene sa at det her var lite rom for et spilleselskap som virkelig skulle tilfredsstille de nordiske kravene. I land der mye ble gitt gratis og det var liten vilje til å bukke under for tilbud, hadde NordicBet unektelig en stor oppgave i vente. Det skulle derimot ikke ta lang tid før NordicBet hevdet seg i den absolutte toppen. Og med hardt arbeid over flere år er de i dag en av de mest kjente aktørene i markedet.

Fokuset på nordiske kunder står fortsatt sentralt, og dette er en viktig del av den daglige driften. Innovasjoner rettet mot nordiske kunder er et mål som NordicBet har satt seg, og på rekke og rad har disse kommet til over årene. Poker, live betting, lavere divisjoner, bingo og en rekke andre funksjoner har vært lagt til i NordicBet sine rekker like før de fikk en høy popularitet i Norden. Dette vitner om at NordicBet kjenner til trendene i markedet, og at de spesielt godt kjenner sine nordiske kunder.
Les mer og registrer deg på NordicBet

NordicBet oddsbonus

Sportsbooken som er tilpasset alle nordmenn

De fleste sportsbooker hos nordiske spilleselskaper inneholder så og si alle de store sportsarrangementene verden rundt. NordicBet er intet unntak, og dette er en stor prioritet for selskapet. Allikevel ønsker NordicBet å gi de nordiske brukerne noe enda mer unikt, og dette kommer for eksempel i form av spill på lavere divisjoner. Hos NordicBet kan du sette spill på lag langt nedover i divisjonssystemet. Ikke bare på de 3 øverste divisjonene slik de fleste spilleselskap begrenser deg til.

Nordmenn spesielt er meget stolte over breddefotballen, og dette er en følelse NordicBet deler med sine nordiske venner. Videre er Norden glad i ishockey, og her kan virkelig Nordicbet skryte av seg selv med et herlig utvalg av spill på sporten. Der andre spilleselskap kun tilbyr et par spill på ishockey, har NordicBet sine eksperter satt sammen en virkelig saftig meny av spill på ishockey, med spillerspesialer og kombinasjonsspill. Da er det bare å kose seg med en sportsbook som er tilpasset oss nordmenn. Du finner også uortodokse sporter du knapt har hørt om, noe som vitner om et fantastisk utvalg. Dette er noe kravstore nordmenn bare må ha.

Oddsbonus til alle nye kunder

I stil med sin visjon og sin målgruppe har NordicBet den aller beste bonusen i markedet. Som nevnt tidligere vil ikke nordiske individer nøye seg med småtterier. For disse personene må alt være på plass, og det gjelder spesielt de skyhøye bonusene. Det var her tvilen var aller størst om NordicBet kunne nå fram til kundene, men NordicBet viste seg nok engang større enn kritikerne. Registrerer du deg i dag får du en bonus som, på godt norsk, ikke ligner grisen. Nye kunder mottar opptil 1000 kr i gratisspill på de tre første innskuddene.

Dette beviser bare hvilken fantastisk måte NordicBet treffer sin kravstore målgruppe. Helt siden selskapet ble grunnlagt i 2002 har fokuset vært på å dele ut slike bonuser, og dette er en praksis som står kjært selv den dag i dag. Nettogevinster må omsettes 3 ganger til en minimums odds på bare 1.50. I en sportsbook som er stappet med utallige spill og skyhøye odds er det ikke vanskelig å finne spill i den kategorien. Nyt det å være nordisk, og ikke minst nyt det at NordicBet vil ha deg.
Til NordicBet

Regler og vilkår

Nordicbet drives av BML Group Ltd. Det er et maltesisk selskap med registeringsnummer C-34836. BML Group Ltd er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisens MGA/CRP/108/2004.