Oddsbonuser for å spille på Eliteserien 2020

Det er alltid gøy å spille på oddsen, derfor vil vi gjerne vise deg noen tilbud som du kan benytte deg av. Tror du at du vet hvem som kommer til å vinne Eliteserien 2020? Hvorfor ikke prøve å tjene litt penger på det?

Få oddsbonus på Betsson

Oddsbonuser for å spille på Eliteserien 2020

Eliteserien 2020

Eliteserien er som de fleste vet toppnivået av fotball i Norge. Dette er en serie som er utrolig gøy å følge med på, spesielt når mulighetene for å spille på den er tilstede.

Betsson:
Hvis du bestemmer deg for å åpne en konto hos Betsson vil du kunne få en bonus på opp til 1000 kroner. Dette betyr at du kan få 1000 kroner ekstra å sette på oddsen. Du kan også tippe på tv-programmer, noe som er en funksjon som er veldig spennende. Er du glad i spesialodds når det kommer til spillere og mål? Da kan du også finne en rekke her du kan bruke din bonus på.
Til Betsson

Bet365:
Du kan også få opp til 1250 kroner ekstra hos Bet365. Det eneste du trenger å gjøre er å sette inn 50 kroner eller mer så dobler Bet365 verdien. Dette gjør at du får dobbelt så mye penger å spille for. Du kan finne dette tilbudet i «Mine tilbud», hvis du ikke benytter deg av det med en eneste gang.
Til Bet365

Regler og vilkår

Det som er lurt å huske er at du burde sjekke regler og vilkår før du bestemmer deg for å takke ja til et tilbud. Det kan være ulike omsetningskrav og ulike krav som du må oppfylle for å benytte deg av tilbudet. Noen ganger varer tilbudet kun en bestemt periode.
Tilbudene er generelt ganske like, men noen leverandører har mer utvalg enn andre.

Det å spille på sport er alltid spennende, spesielt hvis det er en sport du er ekstra glad i. Husk at du ikke skal spille for mer penger enn det du har råd til å tape. Det er det aller beste rådet å følge når det kommer til spilling. Da vil du absolutt kunne kose deg masse. Det er vi sikre på.