Spilltips og tipping i sosiale medier

Her viser vi de beste sosiale mediekontoene for spilltips og tipping. Finn gode Twitter-kontoer å følge og gode tippe community på Facebook. Vi anbefaler også noen gode blogger å lese tippetips på.

Spilltips og tipping i sosiale medier

Spilltips og tipping i sosiale medier

Twitter

Oddseliten er måske norges fremste nettside for oddstips. De gir deg gode oddstips hver dag.
Oddshjelpen er for oss som vil vinne på odds. Med over 4000 followers er denne kontoen stor i Norge!
Oddsen.nu er en av norges største tippesider hvor frivillige fra hele Norge deltar for å slå bookmakerene. +8000 followers på Twitter.

Det finnes også mange gode tippesider på Facebook. Det enkleste er å søke på «Betting Facebook UK». Da får du de beste gruppene på Facebook når det kommer til sportsbetting.

Blogg

Sportspill.nu har gode tippetips om Premier League, Champions League og Eliteserien og en god oddssammenlikning.
Bettingsider.nu har noen gode analyser for oss som tipper. Ofte dypere analyser som kan være interessante for noen spillere. Desuden alle norske oddsbonus tilbud.
Betfairs blogg er en overraskende bra blogg som vi spillere kan ta del i. Klikk på «Blogg» for å ta del i tippetips og analyser.

Flere verktøy for sportspill og spilltips

Å stole på andre er imidlertid ikke den beste løsningen i det lange løp. Det beste er om du lærer deg å finne gode odds selv. Og der er den. Du må imidlertid ta deg god tid og lære deg å verdsette forskjellige odds. Du trenger også tid til å studere en bestemt liga eller sport.

Det er nøkkelen til å bli en vinner i det lange løp. Underveis synes vi du bør benytte deg av bettingselskapenes oddsbonuser og en god oddssammenlikning. Hvis du har det, kan du begynne å vinne mer på innsatsen din med en gang.

Du finner flere gode artikler direkte på Betsmart.nu