Top 3 Norske Oddsbonuser 2017

Vi har alle vært der. Pengene er klare til å settes på tippekampen, inn i live casino eller i en spilleautomat. Spenningen er til å ta og føle på, og du er klar til å vinne store penger og nyte rushet med din taktikk. I denne artikkelen skal vi gå gjennom de ulike aktørene i bettingmarkedet for å gjøre ditt valg enklere. Vi vil at du skal ha en smertefull prosess i valget av bookmaker, og heller fokusere energien på den spenningen du skal ta fatt på. I et marked hvor utallige aktører tilbyr goder som innskuddsbonuser, risikofrie spill og omsetningskrav av alle mulige typer, er det vanskelig å velge den rette.

Betsson Oddsbonus

Hvem er best?

Om man skal se på alle disse faktorene samtidig, så er det 3 favoritter som stikker seg ut: Betsson, Bet365 og Betsafe. Disse 3 tilbyr goder som ingen av motstanderne kan matche, og rimelige betingelser for å utløse disse beløpene. Vi går gjennom hver aktør, slik at du kan se hvilken som passer deg best. Enten du er ute etter høye innskuddsbonuser, eller lave omsetningskrav, så har vi bookmakeren som passer dine spillevaner.

Betsson

Betsson er best i klassen og tilbyr en innskuddsbonus på 100% helt opptil 5000kr. Her er omsetningskravet 8 ganger, som er noe høyere enn konkurrentene. Allikevel er dette omsetningskravet på valgfri odds i motsetning til andre sider.
Til Betsson

Bet365

Bet365 er vårt andrevalg på listen. De tilbyr en innskuddsbonus på 100% opptil 1000kr. Her er omsetningskravet på 6 ganger summen, men det må være til en odds over 1.5. Bet365 tilbyr også en rekke akumulatorbonuser. For eksempel tilbys det 50% høyere gevinst ved vunnet spill på utvalgte kategorier som tennis, basketball og hockeyspill.
Til Bet365

Betsafe

Betsafe kommer seg inn på en tredjeplass rett bak Bet365. De tilbyr en innskuddsbonus på 2000kr og krever en omsetning på 6 ganger dette beløpet. Dette må derimot gjøres til en odds over 1.8, som er noe høyere enn Bet365. Daglige oddsboosts er vanskelige å overse, og de hjelper deg å vinne penger fortere og konvertere oddsbonusene i en rasende fart.
Til Betsafe

Legg igjen en kommentar