Vinn 100% mer på Champions League 2019

Fotballsesongen 2019 er virkelig godt i gang, og vi er allerede over halvveis i samtlige store ligaer. Det betyr selvfølgelig at tittelkampen nærmer seg, og dessuten er Champions League 2019 sine utslagsrunder i full gang. 2019 blir et virkelig spennende år hva gjelder fotball, og det er ikke lenge igjen til vi får se om vi gjettet riktige seierherrer.

Sentralt i fotballsesongen er det ikke bare å se på kampene, men selvfølgelig også sette et par spill. Få ting er mer nervepirrende enn å følge de jevne kampene uke inn og uke ut fra godstolen hjemme, spesielt dersom en tipper på kampen. Hos Bet365 kan du gjøre det denne våren, og det med muligheter for å vinne 100% mer på for eksempel Champions League.
Spill på Champions League på Bet365

Vinn 100% mer på Champions League 2019

Bonus på Champions League 2019

Bet365 har nemlig en virkelig god bonus på gang for de som elsker kvalitetsfotball. Enten du spiller på Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga eller sluttspillet i Champions League, så kan du nyte av bonusen. Den lyder på et tillegg på 5-100% i henhold til hvor mange valg du har på din tippekupong.

Du må ha minimum 3 valg, og jo flere du velger, jo høyere blir akkumulatoren. Det er derimot helt fritt hvilke kamper du velger å inkludere i kupongen. Enten du vil safe det hele med storlagene, eller ta virkelig sats med noen overraskelser, er helt opp til deg. Du vil uansett mest sannsynlig bare få en gunstig bonus på toppen av de kupongene du allerede setter hver helg.

Bruk bonusen i innspurten

Det er i innspurten av alle turneringer at de interessante resultatene oppstår. Det er her serievinnere avgjøres, og lag karrer seg videre til semifinaler og finaler. Ofte er det dessuten her at oddsen på vinneren av en kamp stiger gjennom taket sammenlignet med vanlige kamper. Det er fordi marginene er så syltynne.

Med de beste ligaene i verden, syltynne marginer i innspurten, og en bonus som er tilrettelagt for de to forenevnte, så er det ingen grunn til at du ikke skal kunne vinne noen gode penger. Benytt deg av denne bonusen i dag.
Til Bet365